Case

Hjemmeside til Retail Support

Udfordring

Retail Support er specialiserede i servicering af byggemarkeder og nonfood butikker. De hjælper danske og internationale brands med butiksindretning, merchandising, salgsbesøg og produktdemonstrationer.

Det går rigtig stærkt hos Retail Support og efter næsten 10 år med deres gamle hjemmesideløsning var det tid til et friskt udtryk, som afspejlede hvor virksomheden er i dag.

Løsning

In House Design designede og udviklede en skræddersyet hjemmesideløsning til Retail Support. Der var fokus på et mere moderne design og ikke mindst bedre navigation og overblik. Der er blevet implementeret elementer fra Retail Supports visuelle identitet, herunder deres orange farve og nye billeder.

In House Design producerede de nye troværdige billeder, som viser Retail Support i deres daglige arbejdsomgivelser. Billederne var både tiltænkt til hjemmesiden, men også til andre markedsføringsaktiviteter såsom sociale medier.

Hjemmesideløsningen er skrevet fra bunden og fylder minimalt, så den derved indlæses meget hurtigt. Det har store fordele, når det kommer til SEO (søgemaskineoptimering), men også når det kommer til brugeroplevelsen. Det er nemt for Retail Support at redigere i indholdet og tilføje nye sider, da der er tilknyttet et content-management-system. CMS’et er adskilt fra hjemmesideløsningen. Når der bliver foretaget ændringer i indholdet og strukturen i CMS’et, så tilpasser hjemmesidelayoutet sig automatisk.

Se den færdige løsning her.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.