Hjemmesider

Vi designer og udvikler vi skræddersyede hjemmesideløsninger til dine behov med en strategisk tilgang, som tager udgangspunkt i dine forretningsmål og målgruppe.

 

Hvad får du?

Indhold som fungerer

Vi tilbyder at skrive tekst optimeret til hjemmesider. Samtidig kan vi tage gode billeder, som viser din virksomhed frem. Hvis du selv vil stå for indhold, hjælper vi også gerne til, så det opnår sit fulde potentiale.

Nem redigering

Vi giver dig et brugervenligt panel, hvor du kan redigere i indholdet på din hjemmeside. Du behøver ikke at vide noget om kodning for at foretage ændringer.

En løsning til farten

Størstedelen af besøgende bruger mobilen nu om dage. Din hjemmeside bliver udviklet til både at være hurtig og responsiv, så den virker øjeblikkeligt på tværs af alle enheder.

Søgeoptimering

Vi går meget op i at hjemmesiden skal være optimeret til søgemaskinerne såsom Google. Det sker både indholdsmæssigt og teknisk, så du kan blive fundet af nye potentielle kunder gennem deres søgninger.

Et unikt design til en unik virksomhed

Vores hjemmesider er 100% skræddersyede og tager udgangspunkt i netop din virksomhed.

Vi lærer din virksomhed godt at kende, før vi begynder. Et godt indblik i din virksomhed, produkter/ydelser og målgruppe er vigtigt, for at vi kan kommunikere dine budskaber og værdier.

En langsigtet løsning

Vi vil gerne sikre, at din hjemmeside er en løsning, som du kan være glad for fremadrettet. Derfor tilbyder vi hosting med regelmæssige backups, vedligeholdese med opdatering af plugins, fremsendelse af besøgsrapporter og mulighed for telefonisk assistance.

Vores proces

1. Opstart

Indledende dialog hvor vi lærer din virksomhed og forretning at kende. Her identificerer vi dine forventninger og mål med den nye hjemmeside.

2. Design

Vi udvikler en overordnet struktur, layoutet og forholdet mellem de forskellige sider & indholdselementer. Indholdet fremsendes eller produceres, hvorefter det sættes visuelt op med mulighed for at finjustere designet.

3. Udvikling

Hjemmesiden udvikles og sættes teknisk op. Vi tester siden og retter eventuelle fejl, indtil at siden virker 100%.

4. Lancering

Du bliver sat ind i din nye løsning, og din nye hjemmeside bliver offentliggjort på dit domæne.

Cases

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.