Grafisk Design

Dygtige og erfarne grafikere hjælper med alt fra logo, tryksager, emballage, bannere, POS-materiale og grafik til sociale medier.

Godt design sælger

Vi finder frem til det visuelle udtryk, der bedst udtrykker kerneværdierne i din virksomhed og tager udgangspunkt i dine guidelines. Det handler om at formidle dit budskab indbydende og effektivt ift. til din målgruppe, så brandidentiteten og derved tilliden til din virksomhed sikres.

Design af visuel identitet

Vi designer en skarp og professionel visuel identitet, så din virksomhed adskiller skiller sig fra konkurrenterne. Det gælder på tværs af alle kanaler og platforme. Vi skaber ganske enkelt positiv genkendelighed – ned til mindste detalje.

Stor erfaring

Grafikerne i In House Design har mange års erfaring med at designe tryksager, som effektivt kommunikerer budskabet og sikrer den røde tråd for både mindre virksomheder og store internationale koncerner.

Procesorienterede

Når strategi og plan er på plads, sørger vi for effektiv produktionsstyring, så du opnår de ønskede resultater. Vi leverer varen baseret på de formelle krav og med stærkt fokus på målgruppen.

Up to date

Vi følger med i alt det nye inden for designverdenen bl.a. via forskellige branchenetværker og ved brug af efteruddannelser – især inden for hjemmesider og sociale medier. 

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.