Tryksager

Vi leverer komplette tryk- og distributionsløsninger i alle formater og oplag til konkurrencedygtige priser.

 

Komplette og
komplekse løsninger

Vi er din trofaste partner gennem hele processen. Lige fra idéfasen til eksekveringen og distributionen. Vi holder både overblikket og en tæt kommunikation, så vi sikrer dig den bedste og mest effektive løsning.

De bedste priser

Vi har yderst konkurrencedygtige trykpriser takket være vores håndplukkede og akkrediterede leverandører i hele verden. Det betyder, at vi kan skaffe dig de bedste priser og den bedste kvalitet.

Fleksible

Vi kan klare næsten alt fra småoplag til store komplekse multinationale kampagner med mere krævende distributionsløsninger.

Kvalitetsbevidste

In Houses akkreditering er din garanti for, at kvaliteten altid er 100% i orden, da vi har meget dygtige og afprøvede samarbejdspartnere.

Erfarne

Vi har 29 års erfaring med at designe, producere, indkøbe og distribuere tryksager for både store og små virksomheder i Nordeuropa.

Bæredygtighed

In House Design benytter i hovedtræk svanemærkede trykkerier, som bruger miljørigtigt FSC-papir, vegetabilske trykfarver og vedvarende energi. Derudover genanvendes papir, affald minimeres, og mængden af kemikalier reduceres til et absolut minimum. Småoplag til lokalt brug trykkes i vores mini-hustrykkeri, så transportaftrykkes minimeres.

Produkter

Her finder du vores udvalg af tryksager

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.