Markedsføring på sociale medier

Vi styrker virksomheder på sociale medier ved at opbygge kendskab, troværdighed og en engageret målgruppe.

 

Om sociale medier

Sociale medier er efterhånden blevet en betydelig del af hverdagen for mange mennesker, og som virksomhed vil man gerne være til stede, hvor ens målgruppe er. Markedsføring på sociale medier er en god mulighed for at opbygge kendskab til sin virksomhed, skabe troværdighed og engagere sin målgruppe.

Vi hjælper med

Strategi

For at opnå succes er det vigtigt at vide, hvem man lægger indhold op til og hvorfor.

Indholdsudvikling

Din målgruppe vil have godt indhold, som er værdifuldt og relevant for dem.

Betalte annoncer

Målrettede betalte kampagner som bryder gennem støjen.

Produktion

Få produceret video eller grafisk indhold i høj kvaltitet.

Styring

Du kan fokusere på at drive din virksomhed, så skaber vi resultaterne.

Strategi til sociale medier

Vi sørger for, at du rammer din målgruppe med engagerende indhold, som hjælper din forretning. På baggrund af en analyse af din virksomhed udvikler vi en klar strategi, som tager udgangspunkt i din målgruppe og dine forretningsmål.

For at være succesfuld er det vigtigt at have en plan for hvor, hvornår, hvorfor og hvad man lægger op på sine sociale medier. Uden en plan risikerer man at spilde ressourcer på at ramme en forkert målgruppe med indhold, som ikke har noget formål.

Indholdsudvikling til sociale medier

Vi hjælper med at planlægge og skabe godt engagerende indhold, som opbygger kendskab til og styrker troværdigheden for din virksomhed.

Indhold er grundlaget for al interaktion på sociale medier. Brugerne vil have godt indhold, som de kan interagere med.  Derfor er algoritmerne programmeret til at forsøge at vise godt indhold til brugerne, som de tror, brugerne vil have. Det betyder at værdifuldt og relevant indhold er det der klarer sig bedst. 

Betalte annoncer

Vi tilbyder at planlægge og eksekvere målrettede betalte kampagner på sociale medier. 

Efter målgruppe, platform og målsætning udvikler vi forskellige annoncer med tekst, grafik eller video. Når kampagnen kører, kan vi på baggrund af indsamlet data kontinuerligt optimere annoncerne til at være mere effektive. 

Branding og produktion

Visuelle elementer har en stor betydning for opfattelsen af dit brand. Derfor er det vigtigt at det visuelle i ens indhold stemmer overens med resten af ens brand.

Hos In House Design tilbyder vi også grafisk opsætning af indhold, som styrker genkendeligheden. Til de større idéer tilbyder vi foto- og videoproduktion specifikt til sociale medier.

Styring af sociale medier

Lad os passe dine sociale medier, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Vi planlægger forud ved at opbygge en indholdskalender og producere tilhørende indhold. Så er der altid styr på hvor, hvornår og hvilket indhold, der skal lægges op.

Samtidig vil vi overvåge platformene og måle på hvad der fungerer, så vi løbende kan tilpasse strategi og indhold. Derudover tilbyder vi også at overvåge og evt. svare på kommentarer, anmeldelser eller direkte henvendelser. Som alternativ giver vi dig besked, hvis der er behov for yderligere handling.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.