POS-materiale der sælger

Vi skræddersyr POS-materiale i bl.a. pap, metal og stof til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med levering til retail, og flere af vores løsninger er blevet worldwide adapteret.

Stjæl billedet!

Kampen om kundens opmærksomhed er stor i butikker og på messer. Du har produktet og salgskanalen. Vi har idéerne til, hvordan du ”stjæler billedet” i butikken eller på messen. Lad os skræddersy POS-materiale, der rammer netop din målgruppe.

Pallette af løsninger

Sammen vinder vi slaget om kunderne med papdisplay, pyloner, bannere, hyldesvirpere, gulvdekoration, pallecovers, hyldeforkanter og meget mere. Vi har også en kæmpe pallette af stofbeklædte letvægtsmoduler i utallige kreative former – endda med spritdispenser.

Stor erfaring

Med 29 års erfaring har vi megen viden at trække på mht. POS-materiale. Vi forstår hurtigt behov og målsætning, og kan køre projektet i mål ned til mindste detalje.

Skaber succes

Grafikerne i In House Design har gang på gang bevist, at vores skræddersyede POS-løsninger fremmer salg og derfor er blevet adapterede verden over.

Konkurrencedygtige priser

In House Design skaffer altid de bedste priser, baseret på årelang erfaring som dreven indkøber verden over. Vi samarbejder med en bred vifte af specialtrykkerier.

Produkter

Her finder du vores udvalg af POS-materiale

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.