Om In House Design

Som one-stop reklamebureau er vi stolte af vores usædvanligt lange kunderelationer med bl.a. store internationale koncerner, der kan se værdien i samarbejdet med et mindre reklamebureau. 

I dag har vi et stærkt fokus på strategi, design af hjemmesider, sociale medier, foto- og videoproduktion. Dette kombineret med 26 års erfaring med grafisk design, produktion af POS-materiale og distribution af billige tryksager i Nordeuropa gør In House Design til en værdifuld samarbejdspartner. 

Team

Vores dedikerede team er vant til at omsætte oparbejdet knowhow om vores kunders produkter og ydelser til effektive on- og offline reklameløsninger på mange sprog i Nordeuropa.

susanne

Susanne Christensen

Graphic Designer

john

John Overgaard Nielsen

Graphic Designer

nicolai

Nicolai Höilund

Digital Media Specialist

jens

Jens Søe

Business Developer

Udvidet svensk team

filip

Filip Thoor

Graphic Designer

Historie

In House Design blev grundlagt i 1994 for primært at støtte den tyske Bosch-koncern med grafisk design og konkurrencedygtigt indkøb af tryksager i Norden. Bureauet udviklede sig til også at servicere en række andre kunder, hvor af en del har rod i bygge- og autobranchen, som vi har særlig knowhow om.

Vi har også løst opgaver for virksomheder inden for bl.a. landbrug, indeklima, medico, bank- og forsikring, køkken og restauration samt skønhed. In House Design har alt i alt solid erfaring med B2B og B2C kommunikation.

Bæredygtighed

In House Design benytter i hovedtræk svanemærkede trykkerier, som bruger miljørigtigt FSC-papir, vegetabilske trykfarver og vedvarende energi. Derudover genanvendes papir, affald minimeres, og mængden af kemikalier reduceres til et absolut minimum. Småoplag til lokalt brug trykkes i vores mini-hustrykkeri, så transportaftrykket minimeres.
 
In House Design formidler “IngenCO2-cerificeringer” baseret på, at din hjemmeside kompenserer for den samlede CO2-udleding fra driften af din hjemmeside.

Samarbejde

In House Design er stolte af at samarbejde med Retail Support, som tilbyder salgssupport til merchandising, montage og produktdemonstration, målrettet nonfood og byggemarkeder.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.